Tooted märksõnaga glenmari kalapood (8)

Sardellid Õlis - Toidupood

Sardellid Õlis - Toidupood

Klubi purk 125g, Looduslik või Vürtsikas
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Punased Argentina Krevetid

Punased Argentina Krevetid

LOODUSLIKULT PÜÜTUD MERESÜGAVAD PUNASED ARGENTIINA KREVETID HOSO (PEA PEAL, NAHK PEAL) LATIINAKEELNE NIMI: PLEOTICUS MUELLERI
Punase snapperi steik

Punase snapperi steik

Punase snapperi steik
Puhastatud kalmaaritorud - Peajalgsete valik

Puhastatud kalmaaritorud - Peajalgsete valik

1 pakend kalmaaritorusid, küüslauk, sibul, täidis (liha või kala valik), sool, pipar, petersell, tomatikaste, oliiviõli, "aioli" ja valge vein. Soovitame sulatada teie kalmaaritorud vees vahetult enne valmistamist. Täitke torud oma valitud täidisega ja sulgege toru ots hambatikuga. Küpsetage küüslauk, sibul ja petersell. Lisage tomatikaste ja valge vein. Lisage täidetud torud ja laske haududa 25–35 minutit madalal kuumusel. Serveeri ajal segage aioli kastmega. Serveeri koos pastaga või riisiga.
Kalafilee - 1kg - Mereannid

Kalafilee - 1kg - Mereannid

Kalafilee - 1kg - Mereannid
Kogu puhastatud punane snapper

Kogu puhastatud punane snapper

Kogu puhastatud punane snapper
Väikesed puhastatud kalmaarid - Peajalgsete valik

Väikesed puhastatud kalmaarid - Peajalgsete valik

Kreemised väikesed kalmaarid: Valmistage persillade (küüslauk ja petersell). Sulatage oma väikesed kalmaarid. Soovitame sulatada kalmaare vees vahetult enne valmistamist. Prae kalmaare pannil oliiviõliga, lisa oma persillade, et saavutada ühtlane kuldpruun värv. Maitsesta vastavalt soovile. Lisa koor ja lase 4 minutit madalal kuumusel haududa. Serveeri valge riisi või aurutatud porganditega.